Northern Glow 2021

Puhujia lavalla, jonka yllä näkyy teksti Northern Glow.
Puhujia lavalla, jonka yllä näkyy teksti Northern Glow.

NORTHERN GLOW
-BISNESFOORUMI

18.11.2021 klo 11–17
Tullisali, Oulu

Northern Glow valaisee Oulun 18.11.2021

Northern Glow tulee taas ja tarjoaa Oulun liike-elämälle mahdollisuuden inspiroitua ja verkostoitua!Tällä kertaa Northern Glowssa tavataan erityisesti pohjoisen alueen päättäjien ja asiantuntijoiden kesken – ja pitkästä aikaa fyysisessä tapahtumassa! Tapahtuma järjestetään terveysturvallisuus huomioiden väljissä tiloissa Tullisalissa ja paikkoja on tarjolla n. 200 osallistujalle. Varaathan oman paikkasi pian!

Tänä vuonna Northern Glowssa ratkotaan muuttuvan maailman johtamisen haasteita. Maailma muuttuu ja ihmiset sen mukana. Miten tämä kaikki vaikuttaa liike-elämän arkeen ja johtamiseen? Miten rakennetaan merkityksellinen ja osaamista kehittävä työelämä sekä työnantajan että työntekijän näkökulmasta?

Jo kahdeksatta kertaa järjestettävä ja Pohjoisen parhaana businesstapahtumana palkittu Northern Glow tarjoaa tänäkin vuonna sopivassa suhteessa inspiroivia puheenvuoroja, konkreettisia esimerkkejä ja viihdettä.

Tunnelmia vuoden 2019 tapahtumasta

Ohjelma

11.00 Ilmoittautuminen ja lounas

12.00 Tilaisuuden avaus
Jenni Janakka – Juontaja

12.10 Esimerkillinen johtajuus – ei ole vaihtoehto, vaan elinehto
Harri Gustafsberg – Henkistä suorituskykyä tutkiva, kehittävä ja valmentava filosofian tohtori
Puheenvuoron tarjoaa Elisa.

13.00 Johtajuuden hurmausliikkeet – Miten johtaa eri sukupolvia?
Jenni Rajahalme – Valmentava tarinatirehtööri ja perustajaosakas, Viestintätoimisto Kumppania

13.50 Case: Fingersoft – 80% työaikaa, 90% palkkaa
Jaakko Kylmäoja – Toimitusjohtaja, Fingersoft

14.10 Kahvitauko
Kahvit tarjoaa Loihde Factor.

14.40 Merkityksen johtaminen - johda motivaatiota, osaamista ja organisaatiosi psykologista pääomaa
Jaakko Sahimaa – Organisaatiopsykologi ja työyhteisövalmentaja

15.30 Paneelikeskustelu: Hyvä johtaminen ja osaamisen kehittäminen Pohjoisen bisneksen perusta
Jaakko Sahimaa – Organisaatiopsykologi ja työyhteisövalmentaja
Jari Karjalainen – Kehitys- ja toimialajohtaja, Osuuskauppa Arina
Juha Laakkonen – Toimitusjohtaja, Kaleva Media
 Virpi Spangar – Palvelujohtaja, Koulutuskuntayhtymä OSAO
Moderaattori: Jenni Janakka

16.10 Tilaisuuden yhteenveto
Jenni Janakka – Juontaja

16.15-17.00 Afterwork – Go with the GlowNorthern
Glown kanssa rinnakkain tänä vuonna järjestetään audiovisuaalisen alan tapahtuma – Creators Crossing – Go with the Glow, jossa käsitellään tulevaisuuden tuotantomahdollisuuksia. Tapahtuman osallistujat liittyvät mukaan Northern Glown afterworkeille verkostoitumaan!

Tänä vuonna Northern Glowssa ratkotaan muuttuvan maailman johtamisen haasteita. Luvassa on jälleen tasokasta ohjelmaa hyvässä seurassa!

Liput

Normaali lippu

Liput tapahtumaan

Hanki lippusi pohjoiseen parhaaseen bisnestapahtumaan. Lipun hintaan kuuluu lounas, iltapäiväkahvit sekä afterwork-tarjoilut tapahtuman yhteydessä. Tapahtuman osallistujamäärä on rajattu, joten varaathan paikkasi pian!

Hinta 59 eur (alv 0%)

Lipun hintaan kuuluu lounas, iltapäiväkahvit sekä afterwork-tarjoilut tapahtuman yhteydessä.

Ryhmätilaus ja tapahtuman kumppanuudet

Ryhmätilaus ja tapahtuman kumppanuudet

Haluatko hankkia Northern Glow -liput helposti yhdellä laskulla isommalle porukalle? Kysy tarjous yli 5 lipun tilauksiin.

Oletko kiinnostunut Northern Glown yhteistyökumppanuudesta tai ständipaikasta tapahtumaan? Ota rohkeasti yhteyttä, räätälöimme tarpeidesi mukaisen kumppanuuspaketin.

Lisätietoja: hanna.mattila@businessoulu.com

Puhujat

Harri Gustafsberg

Harri on mielen suorituskykyä valmentava, tutkiva ja kehittävä filosofian tohtori ja turvallisuus johtamisen maisteri (FT, HTM). Lisäksi hän on palkittu tietokirjailija ja yrityspuhuja. Harri puhuu työyhteisöistä, jotka oppivat nopeasti ja ketterästi, menestyvät parhaiten muuttuvan maailman melskeessä. Kukaan ei tiedä, miten maailma muuttuu tästä eteenpäin ja nyt tarvitaan hyvää johtajuutta. Hyvä johtajuus tulee esiin tuottavuuden, tulosten ja ihmisten kasvun yhteistuloksena. Northern Glowssa hän puhuu inspiroivasti oppivasta organisaatiosta, esimerkillisestä johtajuudesta.

Katso Harrin videotervehdys alta

Lue lisää Harri Gustafsbergista

Jenni Rajahalme

Jennin ainutlaatuinen tapa kertoa tarinoita ja ratkaisuja on mieleenpainuvaa ja innostavaa. Taustalla on yli 15 vuoden kokemus työelämän sekä viestinnän kehittämisestä. Jenni on erikoistunut johtajuuden hurmausliikkeisiin. Olemme saaneet työelämään uuden milleniaalisukupolven, joka on tullut jäädäkseen. Jenni kutsuu tätä sukupolvea MIKSI-sukupolveksi. Työyhteisöissä tarvitaankin uudenlaista kykyä ymmärtää erilaisuutta ja uutta aikaa. Tärkeä kysymys kuulukin: Miten johdamme eri sukupolvia? Menestyäksemme tarvitsemme eletyn elämän antaman kokemuksen sekä nuoremman sukupolven kyvyn ajatella uudella tavalla. Kaikilla on paikkansa ja jokainen ansaitsee tulla ymmärretyksi.

Lue lisää Jenni Rajahalmeesta

Jaakko Sahimaa

Jaakko on organisaatiopsykologi ja työyhteisövalmentaja, jonka missiona on tehdä suomalaisesta työelämästä entistä mielekkäämpää, merkityksellisempää. Hän työskentelee merkityksellisyyden, inhimillisen tehokkuuden ja terveen työelämän teemojen parissa niin yksilö-, organisaatio- kuin yhteiskuntatasolla. Northern Glowssa Jaakko puhuu siitä, miten kehitetään omaa osaamista ja miten huomioidaan myös tiimin osaamisen kehittäminen? Ennen kuin johtaja voi johtaa joukkojaan onnistuneesti kohti päämääriä ja tavoitteita, on syytä kurkistaa myös oman haarniskan sisälle.

Lue lisää Jaakko Sahimaasta

Jaakko Kylmäoja

Jaakko on maailmanlaajuisesti yli 1,5 miljardia kertaa ladatuista Hill Climb Racing -peleistään tunnetun peliyrityksen Fingersoftin toimitusjohtaja. Fingersoftilla työskentelee noin 100 työntekijää, joista valtaosa sen pääkonttorilla Oulussa. Jaakon yhtenä yritykselle tuomistaan uudistuksista on syyskuussa 2021 alkanut työntekijöiden hyvinvointiin suunnattu puolen vuoden kokeilu, jossa työntekijät voivat halutessaan tehdä 80% työaikaa saaden kuitenkin 90% palkan.

Lue lisää Jaakko Kylmäojasta

Juha Laakkonen

Juha on niin liike-elämän kuin vapaa-ajan moniottelija. Hän on toiminut Kaleva Median toimitusjohtajana vuodesta 2017. Juhan juuret ovat Pohjois-Suomessa. Hän on syntynyt Oulussa ja opiskellut sekä Oulaisissa että Rovaniemellä. Entinen maajoukkuetason kymmenottelija on suuri liikunnan puolestapuhuja kiireisen työelämän ja vaativan johtamisen tasapainottajana. Juha on myös Tshekin tasavallan kunniakonsuli. Juha on ihmisläheinen ja innostava johtaja, ennen kaikkea vahvan yrityskulttuurin puolesta puhuja. Hänen johtamisfilosofiansa voi kiteyttää kolmeen sanaan: Purpose, passion, profit.

Jari Karjalainen

”Haluan säilyttää tietynlaisen lapsenuskon. Toivottavasti läpi elämäni minua seuraa uteliaisuus kehittymiseen ja ajatus, että melkeinpä mitä tahansa on mahdollista toteuttaa. Tekeminen vaatii mielikuvitusta ja yhteisön saamista mukaan.” Jarilla on yli 30-vuoden kokemus erilaisista esihenkilötehtävistä. Nykyisin hän toimii OK Arinan kehitys- ja toimialajohtajana. Työskentely elinvoimaisen Pohjois-Suomen puolesta antaa hänelle voimakkaan merkityksellisyyden tunteen.

Virpi Spangar

Osaamisen merkityksen kasvaminen yrityksissä heijastuu tällä hetkellä yhä nopeammin koulutukseen. Yrityksiä haastaa osaavan työvoiman saatavuuden ongelmat ja toisaalta työttömyyttä on paljon. Virpi toimii koulutuskuntayhtymä OSAOlla työelämä- ja yrityspalveluissa palvelujohtajana yli 20 vuoden työkokemuksella. Virpi toimii myös Oulun innovaatioallianssin Startup -yrittäjyys, jatkuva oppiminen ja osaaminen sekä yritysekosysteemien kokonaisuus – ja tuki kärkiohjelmassa jatkuvan oppimisen ja osaamisen veturina. Keskiössä on vastata jatkuvan oppimisen ja osaamisen haasteisiin ja tukea alueen yritysten liiketoimintaa ja kasvua.

Tapahtuman juontaa

Jenni Janakka

Jenni aloitti uransa näyttelijänä ja on esiintynyt mm. elokuvissa 8-pallo, Vares – Huhtikuun tytöt sekä Luokkakokous. Hänet on nähty myös televisiosarjoissa. Jenni on juontanut lukuisia yritystilaisuuksia sekä yleisötapahtumia. Käsikirjoittajana hänen kädenjälki näkyy oman blogin lisäksi myös Nelosen suositussa viihdeohjelmassa Hyvät ja huonot uutiset. Vuonna 2016 valmistui hänen esikoisromaaninsa käsikirjoitus Vahvankaltainen, jonka pääteemana oli minäkuva. Kirjoittajana Jenni on tutkinut paljon kulttuurin tarjoamia käsityksiä ja stereotypioita.

Lue lisää Jenni Janakasta

Nähdään Northern Glowssa!

Tapahtumapaikka

Tullisali
Tyrnäväntie 16, 90400 Oulu

Katso sijainti kartasta

Saapuminen:
Tullisaliin on hyvät kulkuyhteydet joka puolelta Oulua, joten tapahtumaan on kätevä tulla niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autolla. Tullisalin välittömässä läheisyydessä on hyvin maksutonta pysäköintitilaa. Oulun joukkoliikenteen pysäkit ovat n. 500 metrin päässä Tullisalin sisäänkäynnistä Limingantien varressa. Pysäkit ovat: Limingantulli E ja Limingantulli P.

Aikataulut, ja pysäkeille liikennöivät linjat voit kätevästi tarkastaa suoraan Oulun joukkoliikenteen sivuilta.

Mukana