Opiskelu

Kaksi miestä on kiivennyt seisomaan vaaleanpunaisen talon julkisivua vasten ja ottavat tukea toisistaan ja julkisivun osista. Julkisivussa olevan oven yläpuolella lukee Oulun yliopisto.

Mikä olisikaan hauskempi opiskelupaikka kuin Oulu? Tämä nuorekas kaupunki tarjoaa monentasoista koulutusta – ja tietenkin sitä huikean hienoa opiskelijaelämää.

Oulu on arktisen Euroopan nopeimmin kasvava kaupunkiseutu! Täältä jos mistä löydät kavereita kehittymiseen: Meillä on Oulun seudulla 250 000 asukasta ja 120 kansallisuutta. Olemme myös Euroopan mittapuulla melkoisen nuorekkaita, sillä keski-ikämme on vain 38 vuotta. Jopa kolmasosalla oululaisista on korkeakoulututkinto, eli ihan vaatimattomasti voimme sanoa olevamme melko fiksua sakkia. Tule rohkeasti mukaan ja löydä oma polkusi Oulussa.

Oppilaita työskentelemässä

Koulutusta ja tutkimusta kaikille

Mikä olisikaan hauskempi opiskelupaikka kuin Oulu? Tämä nuorekas kaupunki tarjoaa koulutusta usealla eri koulutusasteella – ja tietenkin sitä huikean hauskaa opiskelijaelämää.

Toimintaa ja tietoa maahanmuuttajalle

Tervetuloa Ouluun – asteen verran parempaan kaupunkiin. Oulu tarjoaa kansainvälisen ja inspiroivan kodin, josta löytyy kaikille jotakin.