Töihin

Kaksi ihmistä istuu nauraen sohvalla värikkään seinän edessä. Seinä on raidoitettu mustalla ja vaaleanpunaisella, ja siinä on pilvien kuvia. Toisen henkilön takana on valokirjaimin kirjoitettu seinälle sana ”bitti”.

Onko bucket-listallasi tehdä tutkimusta tai työskennellä Oulussa? Vai onko yrityksesi suunnittelemassa kansainvälistymistä ja haluaisi joukkoihinsa kansainvälisen tason osaajan?

Oulussa työt ja tekijät kohtaavat. Hyvään elämään on täällä helppoa yhdistää merkityksellinen työ – mitä se sitten sinulle tarkoittaakin! Muun muassa hoiva- ja ict-ala etsivät osaajia jatkuvasti, mutta mielenkiintoisia työmahdollisuuksia on kaikilla toimialoilla. Oulusta on ponnistanut myös moni innovatiivinen yritys suoraan kansainvälisille markkinoille.

Oulu Talent Hub – yhdistämme osaajat ja yritykset

Pula osaajista vai työpaikka hukassa? Ei hätää – Oulu Talent Hub ratkaisee! Oulu Talent Hubin tavoitteena on saada alueen työvoimapulasta kärsivät yritykset ja kansainväliset osaajat löytämään toisensa. Bonuksena vahvistetaan Oulun alueen tunnettuutta ja vetovoimaisuutta yleisestikin kansainvälisten osaajien mielissä.

Osaajille on tarjolla monenmoista – muun muassa tapahtumia, yritysvierailuja sekä uraneuvontaa. Yritykset taas pääsevät nauttimaan mentoroinnista ja erilaisista valmennuksista.

Oulu Talent Hub -hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR), ja sitä toteuttavat BusinessOulu, Oulun Yliopisto, Oamk, OSAO sekä Oulun kauppakamari.

Tutustu Oulu Talent Hubin tarjoamiin mahdollisuuksiin ja tervetuloa mukaan toimintaan!
Oulu Talent Hub (avautuu uuteen välilehteen: oulutalenthub.fi)

Oulu Talent Hub on myös LinkedInissä – laita seurantaan #oulutalenthub
Tutustu Talent Hubiin LinkedInissä (avautuu uuteen välilehteen: linkedin.com)

Kolme ihmistä istuu kahvikuppien kanssa pöydän ääressä ja nauraa yhdessä.

Villa Victor – suomen kielen opetusta

Etsitkö paikkaa, jossa voisi verkostoitua sekä opiskella vaikkapa uuden kielen? Monikulttuurikeskus Villa Victor tarjoaa muun muassa maksutonta suomen kielen opetusta sekä monikielistä ohjausta ja neuvontaa.

Kaksi hymyilevää naista seisoo kuviollisen seinän edessä. Toisella on huivi päässä, ja molemmilla on sylissään kansiot, joissa lukee ”Oske”.

Oulun osaamiskeskus (Oske)

Oulun osaamiskeskus (Oske) on maahanmuuttajataustaisille työnhakijoille suunnattu palvelu, jossa asiakas saa moniammatillista tukea ja ohjausta oman osaamisen tunnistamiseen, työelämään ja opintoihin.

Oulu kansainvälisten osaajien näkökulmasta

”Taukokulttuuri – suomalaista viisautta”

Hongkongilainen arkkitehti Doris Yue, 35, työskentelee oululaisessa Uki Arkkitehdit -toimistossa.  Oulussa häntä inspiroi erityisesti työpaikan taukokulttuuri, johon sisältyy useita breikkejä pitkin päivää.

Nainen katsoo kameraan talvimaisemassa

”Oulu on täydellinen paikka perheille”

Venäläisen Tamara Louisin mukaan yksi Oulun hyvistä puolista on se, että kaupunki on niin lähellä luontoa ja kaupunki sopii hyvin perheille. Ei tarvitse mennä kauas päästäkseen metsään, hän sanoo.

Best news from Oulu, Finland

Tilaa kansainvälinen uutiskirjeemme – Best news from Oulu

Etsitkö töitä tai uutta uraa?

Muun muassa näiltä verkkosivuilta saat tietoa avoimista työpaikoista ja tukea urasuunnitteluun.

Tutustu Pohjois-Pohjanmaan työmahdollisuuksiin (avautuu uuteen välilehteen: tyomarkkinatori.fi)

Jobs in Finland -portaali (avautuu uuteen välilehteen: jobsinfinland.fi)

BusinessAseman työllisyys- ja yritysneuvonta (avautuu uuteen välilehteen: businessasema.com)

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto (avautuu uuteen välilehteen: toimistot.te-palvelut.fi)

Oulun yliopiston Career Centre (avautuu uuteen välilehteen: oulu.fi)

Byströmin Ohjaamo (avautuu uuteen välilehteen: nuortenoulu.fi)