Löydä työ

Mies seisoo BusinessAsemalla

Onko bucket-listallasi Oulussa työskenteleminen? Hyvään elämään on täällä vaivatonta yhdistää merkityksellinen työ – mitä se sitten sinulle tarkoittaakin! Muun muassa hoiva- ja ict-ala etsivät osaajia jatkuvasti, mutta mielenkiintoisia työmahdollisuuksia on kaikkien alojen ammattilaisille.

Työn ja vapaa-ajan tasapainottaminen onnistuu loistavasti Oulussa. Täällä kotiovelta työpaikalle ei ole pitkä matka eikä liikenneruuhkissa tarvitse juuri jonottaa: sanotaan, että Oulussa pääsee melkein minne vaan 20 minuutissa.
Tule sinäkin töihin Ouluun – ja nauti elämästäsi!

Työllisty sinäkin metallialalle!

Oletko etsimässä töitä? Kiinnostaako monipuolinen metalliala? Oulusta ja lähiseudulta löytyy paljon työpaikkoja metallialan ammattilaisille, niin uusille kuin alalle palaaville. Valittavana on myös runsaasti erilaisia koulutuspaikkoja. Metallialan koulutus on mainio väylä osaajaksi, ja se mahdollistaa ammatin, jossa riittää monia erilaisia työnkuvia.

Oletko ict-alan ammattilainen?

Oletpa sitten ohjelmistokehittäjä tai muu teknologia-alan ammattilainen, Oulussa on jatkuvasti avoinna satoja ict-alan työpaikkoja, jotka kaipaavat osaajia.

Kiinnostaisiko varman työllisyyden hoiva-ala?

Työskenteletkö hoiva-alalla tai suunnitteletko paluuta hoitajaksi? Oulun seudulta löytyy runsaasti työpaikkoja hoitotyön ammattilaisille.

Etsitkö töitä tai uutta uraa?

Muun muassa näiltä verkkosivuilta saat tietoa avoimista työpaikoista ja tukea urasuunnitteluun.

Tutustu Pohjois-Pohjanmaan työmahdollisuuksiin (avautuu uuteen välilehteen: tyomarkkinatori.fi)

Jobs in Finland -portaali (avautuu uuteen välilehteen: jobsinfinland.fi)

BusinessAseman työllisyys- ja yritysneuvonta (avautuu uuteen välilehteen: businessasema.com)

Pohjois-Pohjanmaan TE-toimisto (avautuu uuteen välilehteen: toimistot.te-palvelut.fi)

Vai inspiroiko sinua sittenkin yrittäjyys Oulussa?

Oulu on mainio paikka perustaa oma yritys. Jos mielessäsi on yrityksen perustaminen, kannattaa suunnata kaupungin kiinnostavimmalle asemalle eli BusinessAsemalle. Sieltä saat apua niin yritys- kuin työllisyysasioihin joka arkipäivä. BusinessOulun yrityspalvelujen neuvontaa on mahdollista saada myös etänä.

Ihmisiä BusinessAsemalla ikkunan läpi kuvattuna

Kansainväliselle osaajalle: Oulu Talent Hub

Oulu Talent Hub tarjoaa kansainvälisille osaajille monenlaisia palveluja ja toimintaa – muun muassa tapahtumia, yritysvierailuja sekä uraneuvontaa. Verkkosivuiltamme löydät tietoa palveluistamme ja saat tukea muun muassa työnhakuun.

Oulu Talent Hub -hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR), ja sitä toteuttavat BusinessOulu, Oulun Yliopisto, Oamk, OSAO sekä Oulun kauppakamari.

Oulu Talent Hub on myös LinkedInissä – laita seurantaan #oulutalenthub
Tutustu Talent Hubiin LinkedInissä (avautuu uuteen välilehteen: linkedin.com)

Neljä kansainvälistä osaajaa BusinessAsemalla

Nuorelle osaajalle

Hei nuori, etsitkö ensimmäistä työpaikkaasi? Vai suunnitteletko täysin uutta alaa? Oulussa voit toteuttaa haaveesi helposti ja nauttia varsin kivasta elämästä. Unelmatyösi odottaa ihan nurkan takana.

Oulussa on tarjolla monia työpaikkoja sekä erilaisia reittejä työelämään. Kun oma suunta on vielä etsinnässä, apua voi hakea ilmaisista neuvontapalveluista, kuten Byströmin ohjaamosta. Se on alle 30-vuotiaiden tieto- ja neuvontapiste, joka tarjoaa monenlaista neuvontaa – kuten työnhakupajoja sekä talousinfoja – niin verkossa kuin paikan päällä.

Lue lisää Byströmin ohjaamon tarjonnasta (avautuu uuteen välilehteen: nuortenoulu.fi/bystrom/)

Tutustu Nuorten Ouluun – tietoa ja neuvontaa verkossa (avautuu uuteen välilehteen: nuortenoulu.fi)

Ihmisiä Oulun keskustassa