Löydä osaaja

Kolme ihmistä katsoo tietokonetta

Kaipaako yrityksesi osaajia Oulusta? Tai oletko tuomassa yrityksesi Ouluun? Lämpimästi tervetuloa! Oulu on muun muassa kolmen korkeakoulun ja lukuisten muiden oppilaitosten kaupunki, jossa riittää tulevaisuuden osaajia.

Oulussa työt ja tekijät kohtaavat. Uusien osaajien rekrytointi täällä on nyt helpompaa kuin koskaan aiemmin. Mikäli yrityksesi haluaa ponnistaa globaaleille markkinoille, tarjolla on myös paljon kansainvälisen tason osaajia – ja rekrytointiprosessiin on aina saatavilla monenlaista apua.

Apua kaupungin kiinnostavimmalta asemalta – BusinessAsemalta

Yrityskummeja. Rekrytointiapua. Talousneuvolaa. BusinessAsema tarjoaa monenlaisia palveluita, tietoa ja ohjausta tarvitsemiisi yritysasioihin. Esimerkiksi BusinessOulun yrityspalveluiden asiantuntijat ovat tavattavissa tiistaisin kello 9–15. Kaikki palvelut ovat saatavilla myös verkossa.

Työntaitajat

BusinessAseman palveluihin kuuluu myös Työn Taitajat -konsepti. Se on Oulussa kehitetty nuorisovaikuttamisen toimintamalli yritysten ja oppilaitosten väliseen yhteistyöhön.

Lue myös uutinen BusinessOulun sivuilta: Yrityksille mahdollisuus vaikuttaa Työn Taitajissa eri tavoin 2022–2023 (avautuu uuteen välilehteen)

Jos et näe videota yllä, voit katsoa sen täällä.

BusinessOulu on yrityksesi paras kaveri

Tarvitsetko apua uuden tekijän rekrytointiin? Oikea vastaus on silloin BusinessOulu!

BusinessOulu palvelee nyt entistä laajemmin yritysten työntekijätarpeissa. Osaavaa työvoimaa on tarjolla eri aloilta, ja BusinessOulu esihaastattelee työntekijät puolestasi. Lisäksi tukea työllistämiseen saat useista rekrytointitapahtumista, valmennuksista ja koulutuksista.

Olitpa sitten aloittava yrittäjä tai jo kansainvälistä kasvua hakeva konkari, BusinessOulun yrityspalvelutoiminnot auttavat kaikissa yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä – myös sähköisesti.

Kaksi ihmistä ja BusinessAseman palveluneuvonta

Oulu Talent Hub – yhdistämme osaajat ja työnantajat

Pula kansainvälisistä osaajista? Ei hätää – Oulu Talent Hub ratkaisee! Oulu Talent Hubin tavoitteena on saada alueen työvoimapulasta kärsivät yritykset ja kansainväliset osaajat löytämään toisensa. Oulussa asuu paljon kansainvälisiä opiskelijoita ja vastavalmistuneita, jotka ovat valmiita tuomaan osaamistaan yritykseesi – niin työntekijöinä kuin harjoittelijoina.

Bonuksena Oulu Talent Hub vahvistaa Oulun alueen tunnettuutta ja vetovoimaisuutta niin kansainvälisten osaajien mielissä kuin yleisesti. Yritykset pääsevät myös nauttimaan mentoroinnista ja erilaisista valmennuksista.

Oulu Talent Hub -hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR), ja sitä toteuttavat BusinessOulu, Oulun Yliopisto, Oamk, OSAO sekä Oulun kauppakamari.

Seuraa Oulu Talent Hubia myös LinkedInissä #oulutalenthub
Tutustu Talent Hubiin LinkedInissä (avautuu uuteen välilehteen: linkedin.com)

Kolme ihmistä istuu kahvikuppien kanssa pöydän ääressä ja nauraa yhdessä.

Lisäpalveluita kansainväliseen rekrytointiin

Myös näiltä verkkosivuilta saat tukea rekrytointiprosessiin, kun mielessäsi on kansainvälisen työntekijän palkkaaminen:

Ilmoita avoimesta paikasta TE-palveluissa (avautuu uuteen välilehteen: asiointi.mol.fi)

Työ- ja elinkeinotoimiston palvelut: etsi ja löydä työntekijä (avautuu uuteen välilehteen: te-palvelut.fi)

Tietoa ELY:n asettautumispalvelusta (avautuu uuteen välilehteen: kohtisuomea.fi)

Business Finlandin tuki rekrytointiin (avautuu uuteen välilehteen: businessfinland.fi)

Oulun yliopiston koulutukset kansainväliselle työyhteisölle (avautuu uuteen välilehteen: oulu.fi)

Mies seisoo BusinessAsemalla