Back to Companies

Talgraf Oy

Älykkäämpää johtamista. Parempaa suorituskykyä.

Talgraf Oy on vuonna 1992 perustettu suomalainen perheyhtiötaustainen ohjelmistotalo. Tuotamme modernit ohjelmisto- ja alustaratkaisut talouden- ja liiketoiminnan kehittämisen tueksi organisaatioille koosta ja muodosta riippumatta. Accuna BI-ohjelmistoamme hyödyntää liiketoiminnassaan jo n. 15 000 organisaatiota. Maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen alustakokonaisuus StatBun lanseerataan markkinoille vuonna 2022. Helppokäyttöisten ohjelmistojen ja valmiiden integraatiokantojen lisäksi etujamme ovat mm. laaja kumppani- ja asiakasverkosto, oma ohjelmistokehitys, myynti, koulutukset ja maksuton asiakastuki.

Ohjelmistot ja alustat talouden ja liiketoiminnan johtamiseen

Olemme organisaatiosi ykköskumppani menestyksen matkalla! Tarjoamme helppokäyttöiset ja modernit BI-ohjelmistot sekä alustaratkaisut liiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen tueksi. Lisäksi etujamme ovat mm. valmiiksi laajat integraatiokannat, kumppani- ja asiakasverkostot, nopea ja selkeä käyttöönotto, koulutustarjonta ja maksuton asiakastuki ihmiseltä ihmiselle.

Accuna Business Solutions:

- Budjetointi ja skenaariotyö
Accuna Budjetoinnin avulla voit tehdä vuosibudjetteja, projektibudjetteja ja rullaavaa budjetointia selkeästi ja kattavasti. Voit myös laatia erilaisia tulevaisuuden skenaarioita ja seurata toteumia eri tulevaisuudenkuviin nähden reaaliaikaisesti. Ennusteiden avulla sinulla on aina tarkin mahdollinen kuva tulevaisuudestasi.

- Raportointi ja analytiikka
Accuna Raportointi on monipuolinen liiketoiminnan raportointiohjelmisto. Ohjelmistomme tuo automaattisuutta, tehokkuutta ja visuaalisuutta kaikkeen liiketoiminnan seurantaan.

- Kassavirta ja ennustaminen
Otimme kassavirtaa sarvista ja kehitimme yhdessä Suomen kokeneimpiin kuuluvan kassavirta-asiantuntijan ja yritysanalyytikon Riku Lehtisen sekä Strategic Accounting Finland Oy:n kanssa markkinoiden kehittyneimmän kassavirtaennustamisen ohjelman osaksi Accuna BI:tä. Accuna Kassavirtaennuste mahdollistaa tarkimman tulos-, tase- ja kassavirtaennusteen kauas tulevaisuuteen.

- Konsernityökalut
Accuna Konserni laatii puolestasi konserniraportit ja -taseet kuukausittain. Eliminoinnit ja osaomistukset huomioidaan laskennassa automaattisesti. Accunalla voit raportoida liiketoimintaasi halutun konsernirakenteen mukaisesti.

StatBun Business Platform:

- Olemme tuomassa vuonna 2022 markkinoille aivan uudenlaisen all-in-one alustaratkaisun liiketoiminnan älykkäämpään johtamiseen. Helppokäyttöiselle, tekoälyä hyödyntävälle StatBun-alustalle voidaan tuoda yrityksen johtamiseen tarvittavat liiketoimintatiedot, työkalut, palvelut ja vuorovaikutuskanavat – kaikki yhdelle alustalle.

We are hiring

Avoin työpaikka: Customer Success Manager

Etsimme työyhteisöömme aktiivista, kehittymishaluista ja tuloksekasta Customer Success Manageria. Customer Success Managerina vastaat ohjelmistotuotteidemme myynnistä ja myynnin kehittämisestä yhdessä muun myyntitiimin kanssa.

Lue sivujemme ilmoituksesta lisää tehtävästä sekä Talgrafista työnantajana ja työyhteisönä.
Read more about our open positions (opens in a new tab) »

Company