Back to News

RekryKoulutuksella Full Stack -kehittäjäksi

Haaveiletko tulevaisuudessa web-ohjelmointiin liittyvistä työtehtävistä? Löytyykö sinulta jo IT-alan osaamista ja/tai kokemusta? Onko sinulla vahva halu kehittyä web-ohjelmoinnin ammattilaiseksi? Jos vastasit johonkin näistä kyllä, niin hae nyt Opiframen Full Stack -kehittäjän RekryKoulutukseen.

Työnantajat etsivät nyt uusia osaajia Opiframen laadukkaan Full Stack -kehittäjän RekryKoulutuksen kautta. Rekrytoivien koulutusohjelmiemme kautta työnantajayrityksiin on työllistynyt viimeisen vuoden aikana huikeat 80–100 % koulutukseen osallistuneista.

Tavoitteena on, että osallistujat työllistyvät mukana oleviin yhteistyöyrityksiin esimerkiksi web-palvelujen suunnittelun, määrittelyn, kehittämisen tai ylläpidon tehtäviin. Koulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet työskennellä esimerkiksi junior-ohjelmistokehittäjänä.

Koulutus kestää 6,5 kuukautta sisältäen

  • 40 päivän Full Stack -ohjelmointijakson
  • 15 päivää syventäviä osioita
  • 75 päivää työssäoppimista yhteistyöyrityksessä

Koulutusohjelma toteutetaan monimuoto-opetuksena.
Koulutus tapahtuu Opiframen omassa viihtyisässä ja koneistetussa koulutustilassa.

Kuka voi hakea koulutukseen?

Koulutuksen kohderyhmänä ovat ensisijaisesti Pohjois-Pohjanmaan TE-toimiston ja kuntakokeilujen työttömät ja työttömyysuhan alaiset asiakkaat, joiden työnhaku on voimassa.

  • Sinulla voi olla soveltuvia opintoja alalta (esim. ohjelmointi, tietotekniikka, automaatio, elektroniikka), aiempaa ohjelmointikokemusta tai harrastuneisuuden kautta hankittua osaamista.
  • Omaat vahvaa kiinnostusta ja motivaatiota sekä alaa, että oman osaamisen kehittämistä kohtaan.
  • Koulutus soveltuu myös kohderyhmään kuuluville vastavalmistuneille. 

Koulutukseen pääsemisen edellytys on yritysyhteistyöpaikan löytyminen. Opetus toteutetaan suomen kielellä. Suomen kielen kielitaitovaatimus koulutukseen on B1.1. Opiskelijoilla on kuitenkin oltava valmius myös ymmärtää englanninkielistä opiskelumateriaalia.

Opiframen koulutustilat Oulussa

Koulutuksen sisältö

Full Stack- ohjelmointijakso keskittyy moderniin web-kehitykseen. Jakson aikana käydään läpi tyypillisen RESTful-pohjaisen web-applikaation toiminta. Pääteknologioita ovat React, Redux, NodeJS, MongoDB sekä Express. Lisäksi koulutettavat toteuttavat pienissä ryhmissä Full Stack -projektin. Mukana myös Scrum-tiimityöskentely ja Git-versionhallinta.

Syventävien osioiden aiheita ovat mm. pilvipalvelut, tietokannat ja tietoturva. Tavoitteena on syventää ohjelmointijaksolla annettua opetusta, sekä tukea erityisesti projektityön kautta hankittua osaamista. Syventävissä osioissa hyödynnetään Full Stack -jaksolla pienryhmissä toteutettuja projektitöitä.

Opetusjaksoilla opitut asiat viedään työssäoppimisjakson aikana käytäntöön. Sinulla on kouluttajien tuki myös koko työssäoppimisjakson ajan. Saat ohjausta ja opit alalla arvostettuja taitoja. Lisäksi sinulla on mahdollisuus kattavan verkko-opiskeluympäristön materiaaleihin, jossa osaamistasi voit syventää 24/7 esimerkiksi silmällä pitäen työssäoppimispaikan tarpeita.

Aikataulu ja hakuohjeet

Haku koulutukseen päättyy 29.9.2022. Koulutus alkaa 19.10.2022 ja päättyy 11.5.2023. Hae koulutukseen mahdollisimman pian. Alustavat haastattelut voidaan aloittaa jo hakujakson aikana.

Tule kuulemaan lisää koulutuksesta TE-liveen 6.9. klo 11 ja Opiframen omaan infotilaisuuteen pe 16.9. klo 13!

Hakuohjeet ja linkit infotilaisuuksiin löydät Opiframen sivuilta: opiframe.com/fullstack-oulu-syksy2022

Hae koulutukseen nyt!

Lisätietoja antaa
Jussi Riihijärvi
puh. 040 158 8060
jussi.riihijarvi@opiframe.com