Taas me kokkeillaan – ratkaisujen kehittäjä, tule kuulolle!

Tällä kertaa BusinessAseman älykiinteistöalustalla vastataan haasteisiin siivouksesta, ruokahävikistä ja saavutettavuudesta. Hakemalla mukaan tarjouskilpailun kautta voit päästä kehittämään innovaatiotasi aidossa ympäristössä BusinessAsemalla*, jonka data ja teknologiat ovat käytössäsi. Keskinäisen sparrauksen lisäksi mukana olevat yritykset voivat luoda synergiaetuja fasilitoidussa työskentelyssä.

Haasteiden raamit ovat tässä:

Siisti juttu! Kuinka tehostaa siivoukseen liittyviä toimintoja BusinessAsemalla? Esimerkkinä siivoustarpeen arviointi tai ajankohdan optimointi dataa hyödyntäen.

Ei hukkaa eikä hävikkiä! Kuinka helpotetaan tai tehostetaan BusinessAseman ravintolapalveluja henkilöstön tai asiakkaiden näkökulmasta? Esimerkkinä ruoanvalmistuksen tai ravintolan käyttöasteen optimointi.

Easy Going! Kuinka edistää avoimen ja julkisen tilan turvallisuutta ja saavutettavuutta BusinessAsemalla? Esimerkkinä turvallisuudentunteen parantaminen teknologian avulla tai saavutettavuuden parantaminen datan avulla.

Jos jokin haasteista herättää kokeilunhalusi, niin osallistu aloitustilaisuuteen 5.2. Esittelemme BusinessAseman ja sen tarjoaman kiinteistödatan sekä virtuaalimallit, kerromme kokeiluohjelman käytännön toteutuksesta, tarjouskilpailusta ja valittujen kokeilujen fasilitoinnista ja vastaamme kysymyksiin. Lopuksi tehdään virtuaalikierros BusinessAsemalla.

*Rajoitustoimenpiteiden vuoksi kokeiluohjelman toteuttamistavat ovat joustavia ja perustuvat digitaaliseen kokeiluympäristöön.

Ilmoittaudu mukaan 4.2. klo 16 mennessä tästä linkistä:

https://www.lyyti.in/BAnopeatkokeilut21