Vapaa-aika

Valkoiseen paitaan ja mustiin housuihin pukeutunut henkilö skeittaamassa värikkäillä graffiteilla koristetussa parkissa sinisen taivaan alla. Henkilö on keskellä hyppyä, ja skeittilauta on pyörähtämässä hänen jalkojensa alla.

Oulu on oikea herkku: pikkukaupungin leppoisa tunnelma sekä ison kaupungin palvelut ja runsas kulttuuritarjonta kuorrutetaan neljällä vuodenajalla ja upeilla luontoelämyksillä. Vapaa-ajan tarjoiluehdotus: päivittäin.

Nallikarin pitkä hiekkaranta ja Kauppatorin iloinen tunnelma kepeänä kesäpäivänä. Kukkeat kulttuuritapahtumat ja tekemistä joka makuun. Huumaavan tasokas ravintolatarjonta ja kivat kahvilat. Kirkkaana talvipäivänä meren jää ja hoidetut hiihtoladut. Pyöräily upeita reittejä pitkin ympäri vuoden – minne tahansa.

Kuulostaako unelmalta? Ei ei, se on todellisuutta Oulussa! Oulussa esimerkiksi järjestetään vuosittain yli tuhat vastustamatonta tapahtumaa. Kaupungista löytyy myös tasokkaat puitteet sekä perinteisten yksilölajien että joukkueurheilun treenaamiselle, unohtamatta aktiivisia uudempien lajien harrastajia. Aidot neljä vuodenaikaa tarjoavat vaihtelevan ympäristön kaikenlaiselle tekemiselle.

Lisää tietoa Oulun vapaa-ajan mahdollisuuksista

Matkailijan ja kotiseutuunsa tutustujan ykköspaikka on VisitOulu:
VisitOulun verkkosivusto (visitoulu.fi)

Tavattomasti tapahtumia melkein joka päivälle löydät Mun Oulun kalenterista:
Mun Oulun tapahtumakalenteri (munoulu.fi)

Tiedettä, taidetta, lukemista. Harrastuksia koko perheelle. Enemmän aikaa pohjoisille elämyksille.