Bisnes

Ruskeahiuksinen nainen katsoo hymyillen ihmisjoukkoa, joka näkyy kuvan etualalla.

Oulu tarjoaa sinulle teknologista etumatkaa ja kansainvälisen toimintaympäristön lähellä koko pohjoisen potentiaalia ja ostovoimaa.

Oulu on arktisen Euroopan nopeimmin kasvava kaupunkiseutu. Päivittäin lähes 3 miljardia ihmistä käyttää Oulussa 50 vuoden ajan luotua langatonta teknologiaa, jota yhä uudet huippuosaajat kehittävät edelleen vuodesta ja päivästä toiseen.

Teknologiakaupunki ja elinvoimainen innovaatiokeskus

Lentokoneen siiven alta näkyy Oulu iltaruskossa, korkealta ilmasta käsin. Katuvalot loistavat keltaisena.

Investoinnit

Haussa mahdollisuuksia kestäviin investointeihin ja tulevaisuuden aloihin?

Lyhythiuksinen henkilö 3D-lasit päässään osoittamassa 3D-mallinnusta ihmissydämestä.

Innovaatiot

Oulussa innovaatiot ja niiden kehittäminen perustuvat eri toimijoiden väliseen yhteistyöhön. Oulun innovaatioallianssissa ovat luontaisesti mukana niin kaupunki, yritykset, tutkimuslaitokset, opinahjot kuin muukin julkinen sektori.

Mies puhumassa kuvan etualalla näkyvälle yleisölle. Hänellä on suuri näyttö, jossa näkyy otsikko ”Mobile Data Growth continues”. Taustalla näkyy OuluHealthin logo.

Yrityksille

Oulu on arktisen Euroopan merkittävin liike-elämän, koulutuksen ja kulttuurin keskus, joka tunnetaan erityisesti informaatioteknologian innovaatioista. Meiltä löytyy huippuluokan koulutusta sekä teknistä osaamista, joka nostaa yrityksesi tietotaidon täysin uudelle tasolle.