Oulu

Talvinen Oulu kuvattuna ilmasta, Aurinko valaisee lumista kaupunkia kuvan vasemmasta reunasta, ja Oulujoki oikeassa reunassa virtaa sulana.

Ota haltuun Oulu: asteen verran parempi kaupunki. Oulu on pohjoinen Euroopan kulttuurikaupunki, joka pursuaa inhimillistä energiaa ja kuhisee tulevaisuuden teknologiaa.

Oulun tunnistaa huisin laadukkaasta arjen elämästä, kaikille avoimista työ- ja kehittymismahdollisuuksista maailman huipulle asti sekä investointi-, innovaatio- ja yrityskulttuurista, joka vie mennessään. Oulu on oivaltava, juureva ja pohjoisen luonnon ehdoilla elävä kaupunki, jossa osaajat ja merkitykselliset tulevaisuuden mahdollisuudet kohtaavat. Oulussa on tilaa, aikaa kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi – asteen verran paremmin, tietenkin.

Pohjoisen pallonpuoliskon oivaltavin paikka

Loistavista kuiduista tehty pallon muotoinen valotaideteos valaisee ympäristönsä siniseksi puistossa. Ympärillä on ihmisiä, ja henkilö etualalla koskettaa teosta.

Ihmeellinen Oulu

Kaikki, mitä olet ikinä halunnut tietää Oulusta – ainakin melkein! Lue monen monta isoa faktaa ja mielenkiintoista knoppitietoa kaupungista, joka on matkalla maailman parhaaksi.

Ouluhalli ja sen ympäristö ilmasta kuvattuna. Ouluhallin katto on valaistu sinivioletiksi, ja valoilla on luotu kattoon myös Oulun astemerkki.

Ajankohtaista Oulussa

Mitä Oulusta kuuluu just nyt? Lue uusimmat artikkelit tai surffaa muille kaupungin kuulumisia listaaville sivuille.