Osaaminen

Tummahiuksinen mies katsoo läppäriä, ja vaalea nainen hänen vieressään hymyilee kameralle. Takana näkyy muita ihmisiä sekä alaosa suuresta robotista.

Haluatko kehittyä – opiskella ja työskennellä – onnellisten ihmisten kaupungissa? Oulun koulutus- ja innovaatio-osaaminen ovat tunnetusti kansainvälistä huipputasoa.

Vankan peruskoulutuksen jälkeen ekosysteemimme mahdollistaa etenemisen haluamallasi tavalla: tarjolla on arvostettuja korkeakouluja, tutkimusyhteisöjä sekä urakehityksen mahdollistavia työpaikkoja – leppoisia after work -menoja unohtamatta.

Tulevaisuuden tekijät viihtyvät Oulussa

Kaksi ihmistä istuu nauraen sohvalla värikkään seinän edessä. Seinä on raidoitettu mustalla ja vaaleanpunaisella, ja siinä on pilvien kuvia. Toisen henkilön takana on valokirjaimin kirjoitettu seinälle sana ”bitti”.

Työpaikat

Onko bucket-listallasi tehdä tutkimusta tai työskennellä Oulussa? Vai onko yrityksesi suunnittelemassa kansainvälistymistä ja haluaisi joukkoihinsa kansainvälisen tason osaajan? Oulusta löytyy sekä osaajia että työpaikkoja: tutustu palveluihin!

Kaksi miestä on kiivennyt seisomaan vaaleanpunaisen talon julkisivua vasten ja ottavat tukea toisistaan ja julkisivun osista. Julkisivussa olevan oven yläpuolella lukee Oulun yliopisto.

Opiskele

Oulussa opiskelet taaperosta tohtoriksi tai kehität jo hankittua osaamista aivan uusille tasoille. Monitieteinen korkeakouluyhteisö ja huippututkimus siivittävät Oulua aina vain paremmaksi – hyppää mukaan matkaan.

Nuoria ihmisiä poseeraamassa avonaisen auton takakontin edessä. Heillä on virvokkeita ja rennot vaatteet, osalla aurinkolasit päässä.

After work

Kelpaisiko arjen ja vapaan täydellinen tasapaino? Oulussa se onnistuu 365 päivää vuodessa: täältä löytyy runsaasti vapaa-ajan mahdollisuuksia after work -hengessä kaveriporukoille tai työtiimeille tai ihan omaksi iloksi. Välillä voi ottaa rennommin!

Neljä kansainvälistä osaajaa BusinessAsemalla

Osaajatarinoita

Millaista on työskennellä ja opiskella Oulussa? Tapaa kansainväliset osaajat, jotka ovat muuttaneet Ouluun, ja tutustu heidän eloonsa.

Oulussa asuu tutkitusti pohjoisen tyytyväisimpiä ihmisiä, mitä tulee elämänlaatuun. Oletko sinäkin pian yksi heistä?