Northern Glow

NORTHERN GLOW
-BISNESFOORUMI

16.11.2022
Tullisali, Oulu

Northern Glow valaisee Oulun 16.11.2022

Northern Glow tulee taas ja tarjoaa Oulun liike-elämälle uutta oppia, inspiraatiota ja verkostoitumismahdollisuuksia!  Kokopäiväinen liike-elämän juhla tuo valon keskelle pimeintä vuodenaikaa.Tapahtuma järjestetään 16. marraskuuta Oulun Tullisalissa.  

Vuoden 2022 Northern Glow pureutuu muutoksen johtamiseen ja asiakasymmärrykseen erityisesti designmenetelmien ja designajattelun avulla. 

Miten ennakoidaan maailman muutos ja ymmärretään syvemmin asiakkaan tarpeet ja käyttäytyminen? Miten rakennetaan yrityskulttuuri, joka tuottaa jatkuvasti hyvää asiakaskokemusta ja kilpailee työmarkkinoilla menestyksekkäästi hyvänä työnantajana? 

Pohjoisen parhaana businesstapahtumana palkittu Northern Glow tarjoaa tänäkin vuonna osallistujilleen  kansainvälisen tason inspiroivia puheenvuoroja, konkreettisia esimerkkejä ja viihdettä. Yhdeksättä kertaa järjestettävä Northern Glow -bisnesfoorumi järjestetään yhteistyössä DesignOulu-ohjelman kanssa. 

Tunnelmia vuoden 2019 tapahtumasta

Liput

Blind Bird -lippu 89 € (+alv)

Hinta suosii rohkeaa! Osta Northern Glown tapahtumalippu ennen puhujien julkaisua ja säästä yli 50% lipun hinnasta. Tapahtuman puhujat julkaistaan elokuussa. Lipun normaalihinta on 199 € (+alv).

Lipun hintaan kuuluu kaikki tapahtumapäivän tarjoilut.

Ryhmätilaus ja tapahtuman kumppanuudet

Ryhmäliput ja tapahtuman kumppanuudet tulevat myyntiin elokuussa.

Nähdään Northern Glowssa!

Tapahtumapaikka

Tullisali
Tyrnäväntie 16, 90400 Oulu

Katso sijainti kartasta

Saapuminen:
Tullisaliin on hyvät kulkuyhteydet joka puolelta Oulua, joten tapahtumaan on kätevä tulla niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autolla. Tullisalin välittömässä läheisyydessä on hyvin maksutonta pysäköintitilaa. Oulun joukkoliikenteen pysäkit ovat n. 500 metrin päässä Tullisalin sisäänkäynnistä Limingantien varressa. Pysäkit ovat: Limingantulli E ja Limingantulli P.

Aikataulut, ja pysäkeille liikennöivät linjat voit kätevästi tarkastaa suoraan Oulun joukkoliikenteen sivuilta.