Ajankohtaista Oulussa

Ouluhalli ja sen ympäristö ilmasta kuvattuna. Ouluhallin katto on valaistu sinivioletiksi, ja valoilla on luotu kattoon myös Oulun astemerkki.

Oulusta kuuluu – ja kauas! Tutustu uusimpiin uutisiin ja artikkeleihin, jotka valottavat eri puolia kaupungistamme.

Juuri nyt Oulussa

Oulun kansainvälisessä koulussa kokkina työskentelevän Tanja Lohilahden kehittelemä Shahi paneer voitti kilpailun parhaasta uudesta kasvisruokareseptistä koulukäyttöön.

Lue uutinen Mun Oulusta.

Vaihtoehtomusiikin juhlaa vietetään Pikipop-festivaalilla Oulun Pikisaaressa 10. kesäkuuta. Festivaali järjestetään viime vuoden tapaan Pikisaaren vanhan villatehtaan ympäristössä.

Lue lisää Mun Oulusta.

Vapaaehtoiset useista saksalaisista yrityksistä mahdollistivat Frankfurtin ja Münchenin orpokotien lapsille erityisen hyväntekeväisyyselämyksen: vierailun Pohjois-Suomen talvisiin maisemiin ja joulupukkia tapaamaan.

Lue uutinen BusinessOulu.comista

Pohjoisen Logistiikkafoorumissa katseet kohdistuivat erityisesti turvallisuus- ja huoltovarmuusteemaan. Miten pohjoisen uusi turvallisuuspoliittinen tilanne heijastuu logistiikkaan ja liikenteeseen?

Lue lisää Businessoulu.comista.

Help Center Ukraine on valittu Vuoden oululaiseksi. Vapaaehtoisten vuosi sitten maaliskuussa aloittama toiminta sai äänestyksessä noin 25 prosenttia annetuista äänistä.

Lue lisää Mun Oulusta.

Ahkerana maastopyöräilijänä oululainen visuaalinen suunnittelija Anne Kleemola keksi käyttää romuksi päätyviä polkupyörän osia korujen valmistukseen.

Kurkkaa Positiivisen anarkian ilmiantoihin.

Oululaiset tuotantoyhtiöt porskuttavat nyt hyvässä vauhdissa ja etsivät jatkuvasti uusia työntekijöitä. BusinessAsemalla järjestettiin joulukuussa alan rekrytointitapahtuma, joka oli kauden suosituimpia.

Lue lisää Businessoulu.comista.

Oulussa lanseerattiin loppiaisena uusi tapa tutustua kaupungin eri paikkoihin ja salaisuuksiin. Selainpohjainen Cityspotting on eräänlainen yhdistelmä matkaopasta, mobiilipeliä ja kaupunkiseikkailua.

Lue lisää Mun Oulun uutisesta.

Nyt on jälleen kerran hienoja uutisia Oulusta. Yritysimagotutkimuksen mukaan suurten kaupunkien top-listalla Oulu on kolmas Tampereen ja Kuopion jälkeen.

Kurkkaa uuteen imagotutkimukseen.

Tanya Buravkina, 49, saapui Ouluun perheensä kanssa maaliskuussa. Mukana tuli neljä sukupolvea: Tanya, hänen äitinsä, tyttärensä sekä tyttären lapsi. Nyt hän kertoo, miten työpaikan saanti on lisännyt hänen tyytyväisyyttään.

Lue uutinen Businessoulu.comista.

Oululainen muusikko ja somevaikuttaja Sanni Inget rakastaa Oulun murretta ja on tunnettu suosituista, murreaiheisista somevideoistaan. Testaa, kuinka hyvin oululaiset sanat ja sanonnat ovat hallussasi.

Treenaa taitojasi Sannin kanssa.

Bangladeshista kotoisin oleva Sharmin Farah työskentelee markkinointipäällikkönä oululaisessa Visidon-yrityksessä. Hän muutti Ouluun vajaat viisi vuotta sitten. Miten hän kokee Oulun ja mikä on täällä parasta? Otimme siitä selvää.

Lue lisää uutisia Oulusta

Lue Oulun kaupungin verkkomedia Mun Oulua (avautuu uuteen välilehteen)

Lue ajankohtaisia uutisia ja tiedotteita Oulun kaupungin verkkosivuilta (avautuu uuteen välilehteen)

Lue BusinessOulun ajankohtaisimmat uutiset (avautuu uuteen välilehteen)

Tulevia oululaisia tapahtumia