Mikä on Smart City Oulu

Jos sinulla on idea, josta haluat ketterästi kehittää valmiin tuotteen, olet oikeassa osoitteessa. Oulusta löytyy tarvittava tietotaito sekä puitteet innovaatiosi tuotteistamiseen, testaamiseen, rahoittamiseen ja kaupallistamiseen.

Tunnet ehkä Oulun historian radioteknologian kotikaupunkina ja nopean kehityksen aina maailman johtavaan 6G-tutkimukseen. OuluHealth puolestaan edustaa terveysteknologian huippua ja Oulu Automotive Cluster ajoneuvoteknologian uusimpia innovaatioita. Lisää osaamista löydät näiltä sivuilta.

Kaiken takana on yhteen hitsautunut koulutuksen, tutkimuksen, liike-elämän ja julkisen sektorin kumppanuusverkosto Oulun innovaatioallianssi (OIA). Yhteiseen pöytään on katettu tavoitteet, resurssit, haasteet ja mahdollisuudet, joilla asioita saadaan aikaiseksi. OIA hyödyntää liiketoiminnan kehittämiseen kokeilu- ja kehittämisympäristöjä sekä tarjolla olevia yhteiskehittämisen palveluja. Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista

Pysy kuulolla. Älykäs kaupunki ei nuku, vaan se synnyttää jatkuvasti uutta. Seuraa, kysele ja kommentoi. Ole mukana vaikuttamassa.

Tilaa BusinessOulun uutiskirje

Kokeilut

Kasvualusta uudelle. Täällä kehittäjät ja käyttäjät kohtaavat todellisessa käyttöympäristössä, jossa ratkaisut jalostuvat toimiviksi.

UAM Oulu

Patiolla.fi – alusta käyttäjille ja kehittäjille

Kiertokaari

PrintoCent

Ratkaisut

Ideasta toteutukseen. Älyteknologian avulla tuotetaan parempia ratkaisuja, jotka parantavat kaupungin arkea.

Oulun Sataman digitaalinen kaksonen

Ympäristöohjelman raportointi

eAsiointi

Onnikka – pysyvää painonpudotusta