Metalliyö – tervetuloa tutustumaan mahdollisuuksien alaan

Sykkiikö sydämesi metallille? Siis muutakin kuin musiikille?
Kiinnostaako uusi, monipuolinen ammatti ja varman työllisyyden ala?

Oletpa sitten metallin maailmaan tutustuva tai kokeneempi konkari, Metalliyössä pääset selvittämään, mitä kaikkea alan ammattilaiset tekevät ja miten sinäkin löydät urapolkusi alalle. Koneistajaksi, levyseppähitsaajaksi, asentajaksi… päätä sinä.

Metalliyö järjestetään tiistaina 22. marraskuuta OSAOlla, Kaukovainion tekniikan yksikössä (Kotkantie 2 A) kello 16–19.

Saat tietoa kone- ja tuotantotekniikan opinnoista sekä muista alan koulutusmahdollisuuksista. Paikalla on alan yrityksiä esittelemässä avoimia työpaikkojaan, ja pääset tutustumaan heidän osaamiseensa. Mukana ovat Nordic Tank, Mectalent, Sähkö-Rantek Oy, KL Mechanics Oy ja Probot Oy.

Voit kokeilla itsekin alan uusimpia menetelmiä. Tule myös kurkkaamaan, miten niiden käyttö onnistuu suositulta tiktokkaajalta, Andreas Toloselta.

Andreas Tolonen skannaa metalliyrityksessä kättään

Tiktok-tähti Andreas on tavattavissa tapahtumassa kello 16.30–17.

Lisäksi ohjelmassa on työpajoja sekä kahvi- ja teetarjoilu herkkujen kera. Pääset kokeilemaan esimerkiksi virtuaalihitsausta, jota on tarjolla non-stop-periaatteella. Livemusiikkia tarjoilee Konsan Roses -bändi, joka esiintyy tapahtumassa kaksi kertaa: 17.10–17.30 ja 18.10–18.30.

Ja kruununa hienolle tapahtumalle: arvomme kaikkien Metalliyössä käyneiden kesken 2 x 100 euron lahjakorttia Arinan toimipisteisiin (1 kortti / voittaja).

Nähdään Metalliyössä!

Ohjelma:

Työnäytökset pyörivät koko tapahtuman ajan. Yleisö voi kokeilla:

Metalliyö on osa We <3 metal-kampanjaa, jota BusinessOulu toteuttaa yhdessä metallialan yritysten sekä oppilaitosten kanssa. Kampanjalla on tarkoitus avata metallialan positiivisia puolia sekä herätellä työelämävalintoja tekevien mielenkiintoa alaa kohtaan.

Lisätietoja tapahtumasta antavat

Mari Rautiainen, BusinessOulu
palvelupäällikkö
044 703 1370
mari.rautiainen@businessoulu.com

Markus Seppänen, OSAO
koulutuspäällikkö
0504280752
markus.seppanen@osao.fi

Jos ylläoleva video ei käynnisty itsestään, paina sen päällä olevaa nuolinäppäintä (alakulmassa).